Miért remeg a hangom?
Figyelt kérdés
ideges tipus vagyok, és sokszor észre veszem, ez mitől van ???2014. jan. 26. 13:09
1/1 anonim válasza:
Pontosan azért, mert ideges típus vagy. Az idegesség egy fizikai megtestesülése a remegés, és ha a hangképző szerved is remeg, akkor a hangod is. Én is észrevettem magamon ilyet szólóéneklésnél.
Jó tanácsom, hogy jöjj rá, hogy mennyire le lehet szarni mindent. Természetes gyógymód az idegesség ellen, arról van szó, hogy az agyad tudatosan kontrollálja az idegességet.
Pl. ideges vagy, mert meg akarsz csókolni egy lányt, akkor azt mondod magadban, hogy minek parázol, úgyis visszacsókol, ha meg nem... És akkor mi van?! Legalább megismered a szándékát. És ennyi, leküzdötted az idegességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!