Ma reggelre majdnem teljesen süket lettem, alig hallok. Volt egy kis idegesség, enyhe vérnyomás emelkedés, a saját hangom is pincéből hallom. VALAMI JÓTANÁCS? SOS
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 18:56
1/9 anonim válasza:
több mint 10 órája "süket" vagy és eszedbe sem jut kórházba vagy fül orr gégészetre menni?
Hmm ja, talán orvoshoz kéne menned. Mondjuk mihamarabb? Ja mihamarabb.
Szedtél esetleg antibiotikumokat mostanság?
2/9 anonim válasza:
Először háziorvos. Aztán gégészet, neurológia.
3/9 A kérdező kommentje:
NEM, NEM SZEDTEM ANTIBIOTIKOMOT
2013. máj. 6. 18:59
4/9 anonim válasza:
Ha nem vagy megfázva, akkor mindenképp menj el fülészetre minél hamarabb, mert kezelés nélkül véglegessé is válhat: [link]
5/9 anonim válasza:
Ez csak egy ötlet volt, vannak hallást károsító antibiotikumok, ahogy utánam is írta valaki legyél szíves orvoshoz menni, de nem holnap... Én visítva rohannék az ügyeletre.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a figyelmeztetést, megfogadtam tanácsaitokat. Már 3 x 2 infuzión tulvagyok,remélem hatásos lesz. Szeretlek titeket! 64/nő(amiért ilyen erélyes voltatok)
2013. máj. 10. 21:13
9/9 A kérdező kommentje:
Értágító infuziókat kaptam, és megszünt a süketségem, kedves utolsó.
2013. máj. 17. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!