Erős hajhullás elkerülése érdekében ki mit javasolna?
Figyelt kérdés
kicsit meghuzom az ujaimm a fejemen és képes vagy 10 hajszáll is kijönni, 17éves létemre kopaszodok. Minden 2. napon tussolok, sportolok. Ki milyen sampont javasolna, vagy egyáltalán kell mennem kezelésre?
17/F :)
2014. jan. 23. 23:58
1/6 anonim válasza:
Bőrgyógyászatra kéne elmenned. Először is tudni kéne kóros-e ez a hajhullás. Napi 80-100 szál a természetes hajváltás része. Ha kóros,akkor tudni kéne mi okozza,tehát minimum egy vér-, gégészeti,fogászati és urológiai vizsgálatra el kell menni. Ez az "induló", a többit a leletek birtokában tudnának mondani.
2/6 A kérdező kommentje:
Ma mikor épp mostam hajam Head and Sholders-el szinte mindenütt voltak hajszálak a tenyeremben, ami a siralmas hogy gyökeressek. Valami gond van, talán valami a fogammal vagy mi? Mit kellene tennem? Elakarom kerülni az orvost de ha nem lehetséges akkor muszáj mennem mit tegyek? :/
2014. febr. 10. 23:14
3/6 anonim válasza:
Szerintem az orrmanduláddal lehet a gond. Mindenképp keress fel egy szakorvost!
4/6 anonim válasza:
Kedves 3.! Látnok vagy? Eleve nem tudjuk,mennyi a kihullott haj mennyisége,de ha a normálisnál több is,ennek az oka lehet a hormonműködés,vérszegénység és gócok is,de ezek nem csak az orrmandulák,sőt az orrmandula 17 éves korra már vissza szokott fejlődni. Kedves kérdező: menj el bőrgyógyászatra,ott kivizsgáltatnak és megmondják nagy valószínűséggel mi az oka a hajhullásnak.
5/6 anonim válasza:
Nekem is iszonyatosan hullik a hajam évek óta. 2 naponta mosok hajat, akkor látszik igazán. Ilyenkor, egy hajmosás alkalmával képes a hajam eldugítani a lefolyót. De vicc nélkül...
Bár nekem nem látszik, hogy kopaszodnék, vagy valami. Elég sok és dús szálú hajam van, viszont évszaktól függetlenül hullik.
Én is várom, ha valaki tud okosat mondani...
20l
6/6 anonim válasza:
Ha nem veszel észre ritkulást,akkor semmi gond. Egy erős szálú hosszú haj esetén a normál hajváltás (napi 80-100 szál) is soknak tűnik,de csak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!