Lyukas fog okozhat hajhullást?
Ez talán hülyén hangzik de amikor hajhullásról olvasok tapasztalatokat, említik a vizsgálatoknál hogy fogorvosi is készült. Nekem régóta hullik a hajam, sok mindent kipróbáltam, sampont, hajszeszt, étrendkiegészítőket de egyik sem használ. Több hullik mint kellene és nem csak hajmosásnál hanem fésülködésnél is. Van hátúl egy lyukas fogam.. Elég nagy lyuk de még nem vitt rá a lélek hogy betömessem mert szerintem nem mondok meglepő dolgot azzal hogy tartok a fogorvostól. A kérdésem annyi lenne hogy okozhat-e ez hajhullást? Valakinek hasonló tapasztalat?
24/L
De még mennyire, hogy okozhat!
Ha nem mész időben orvoshoz a lyukas fogaddal, nem biztos, hogy meg tudja menteni egy töméssel! Ha elhal a fog, akkor ki kell húzni! Jobb, ha minél hamarabb elmész, mert így is lehet, hogy már késő...
Ugyan már, egy fogtömés az semmi, 24 éves "vén szamár" létedre igazán viselkedhetnél felnőttesebben is!
24/L
#3 vagyok.
Hát csak azért, mert én is 24 éves lány vagyok, de már volt vagy 6 fájdalmas/veszélyes műtétem és egyiknél sem pánikoltam túlzottan, pedig körülöttem mindenki zokogott, hogy "jaj Istenem, most mi lesz, elaltatnak, ott maradok a műtőasztalon, stb.", de ez nem jó hozzáállás, mivel amin túl kell esni, azon túl kell esni és kész! :)
Azzal nem segítesz magadon, ha jól ráparáztatod magad, mert előbb-utóbb úgyis oda jutsz, jobb hamar túlesni rajta, mint sokáig elhúzni és tovább szenvedni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!