Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Előre törő bölcsességfog...

Előre törő bölcsességfog okozhat hajhullást?

Figyelt kérdés
Tavasszal kezdett el nagyon hullani a hajam, akkor borzasztó volt, minden a hajammal volt teli, majd 2-3 hónapja már, csak azt veszem észre, hogy egyre kevesebb és kevesebb van, konkrétan a felére ritkult. Fogalmam sincs mi lehet az oka, viszont észrevettem nem rég, hogy az egyik bölcsességfogam elkezdett kinőni, teljesen fájdalommentes, de arra gondolnék , hogy ez lehet az oka esetleg. Gócvizsgálattal kiderül? Háziorvos tud ilyesmire küldeni? Köszi!
2013. aug. 17. 09:24
 1/1 anonim ***** válasza:

szia! nekem már 2 éve hullik... szerintem menj el mindenképp egy fogorvoshoz,aki csinál panorámaröntgent,hogy kizárják a gócot.

én már minden vizsgálaton túl estem,ami szóba jöhetett,most fogok nődokihoz menni,hátha ott... (vérvétel-tesztoszteron stb,ultrahang)

remélem már kiderül mi a baj,mert beleőrülök. :(

L/21

2013. aug. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!