A bölcsességfog kivétele nagyon fájdalmas?
Figyelt kérdés
Ki szeretném vetetni,m nagyon zavar,most nő és kicsit arrébb,mint kéne,ezért ah rágok folyamatosan szét harapdosom a számat belülről.2013. aug. 15. 11:16
1/2 anonim válasza:
Ha nincs elromolva, én nem vetetném ki.
Sajnos nekem el volt, és hát nem volt kellemes a kivétele, pedig jól tűröm a fájdalmat. Nálam inkább az volt a gond, hogy a fogaimnak elefánt gyökere van, és kb. 10 percig cincálta a doki, mire kijött.
2/2 anonim válasza:
Nekem mind a négyet kiszedték a szájsebészeten,mert egyik se volt kinőve, pontosabban a bal felső fele volt csak kinőve, de ugyanúgy vágták az ínyemet.Nekem egyik se fájt, az se amikor szedték ki, és miután elmúlt a zsibbadás utána se fájt. Amennyire mondták az ismerőseim,hogy mennyire fáj meg rossz érzés, én pozitívan csalódtam benne, nekem semmi probléma nem volt vele, és röhögve jöttem ki a műtőből. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!