A túl hosszú haj (mell alá érő) okozhat-e hajhullást?
Annyira nem szépek, elszomorítóak. :( Már mindenféle drága szeszt és vitamint kipróbáltam, de nem használ egyik sem.
Vérvételi eredményem rendben.
Őt ajánlom. [link]
Én azóta fodrászként is hozzá járok. Megértő, mivel maga is volt hasonló cipőben. Valószínűleg elküld majd valami vizsgálatra is, egy laborleleted nem árt ha van friss, mert ha nincs, azt szerintem javasolni fogja.
A szerek, amiket használ, drágák nagyon, erre készülj fel. Viszont nem tukmál rád minden vackot, csak azért, hogy kaszáljon, hanem azt adja, amit hasznosnak gondol. És úgy tapasztalom, hogy ezek amiket ad, azon felül, hogy drágák és használnak, elég sokáig kitartanak, de nekem mondjuk rövid a hajam, szóval ez azért változó.
Ha babasampont ajánl, akkor ne a Gabit vedd, hanem a Babylove-ot, ezt előzetesben mondom, mert Gyöngyi megszokásból a Gabit említi, pedig már mondtam neki, hogy a Babylove összetétele jobb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!