Utazási betegségre milyen gyógyszert, esetleg természetes gyógymódot jánlanátok, amitől nem dőlök ki?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 08:34
1/7 anonim válasza:
Daedalon tablettát vegyél és iszogassál az úton kólát vagy tonikot.
3/7 berikeferike válasza:
Nekem a gyömbér kapszula bejött !
4/7 anonim válasza:
Ne nézegess oldalra ki az ablakon.Legjobb,ha elől ülsz és a szélvédőn keresztül előre nézel. Ne olvass,mert attól is hányingered lehet.Egyébként daedalon,de egy nap 3-nál többet semmiképpen ne vegyél be belőle.
5/7 anonim válasza:
Daedalon. Szerintem nagyon jo. En utazas elott egy oraval szoktam bevenni egy szemet, ha durva utra megyek (zotyogos, busz, repulo, kacskaringos ut, sdb.) Elotte egy par falatot eszek, hogy ne ures gyomorra vegyem be a gyogyszert. Jol bealmosit, es nem leszek rosszul, inkabb alszok egy jot. De en mar regi motoros vagyok, kitapasztaltam, mikor mennyire van ra szuksegem: van, amikor csak fel szemet veszek be, vagy egyaltalan semmit (pl. bizonyos utazasi eszkozoket jobban birok v. ha rovid utra megyek, akkor nem kell). Szoval ki kell tapasztalni. Kis koromban minden ut elott kellett bevennem, ma mar csak nagyon ritkan, de azert mindig van nalam. Ja, es zacskot is rakok mindig a taskamba megnyugtatas vegett - hatha hanyni kell :).
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2013. dec. 29. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!