Étkezések utáni szívdobogás, mi lehet az oka? Vagy természetes?
Már 2-3 éve ez van.azóta végigvizsgáltak tetőtől talpig(más miatt), de állítólag egészséges vagyok.Pánikbetegség kivételével.Na de mi köze a pániknak a kajáláshoz?Szerintem semmi.Most már nincsenek is pánikjaim, csak néha nem szívesen megyek sehová egyedül, de amúgy jól vagyok.
a baj az, hogy étkezések után reggeli, ebéd után bármit és bármennyit eszem(nem vagyok nagyétkű!) érzem hogy erősebben ver a szívem, nagyon zavaró!Kb fél óráig tart ez a szívdobogás érzés, aztán elmúlik.Béta blokkolót régóta szedek, de meg se kottyan neki!
Az orvosnak már mondtam, annyit se mondott rá, hogy fapapucs!Remélem, itt kapok némi támpontot, mitől lehet ez, illetve van-e rá valami "házi gyógymód" amivel elejét lehet venni, esetleg megszüntetni ezt a zavaró érzést?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!