A Betaloc-nak van elvonási tünete?
Figyelt kérdés
Másfél éve szedek 10mg-os Betalocnak a felét.( 5 mg )
Az első 1 évben nem szedtem rendszeresen, csak amikor úgy éreztem, hogy szükség van rá. Aztán egy stresszes időszakban ráálltam arra, hogy minden reggel bevettem. Mostanában többször volt, hogy elfelejtettem és elég feszült, idegesnek éreztem magam, sőt esetenként még a kezem is remegett. Ez lehetséges a Betaloc hirtelen elhagyásától?
2013. dec. 8. 16:20
1/2 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Ezért nem szabad hirtelen abbahagyni pl. nyugtatókat, vérnyomáscsökkentőket. A szervezet nem termeli azokat a hormonokat, amelyek normál körülmények biztosítanák a megfelelő vérnyomást, mivel a gyógyszert szokta meg. Ha ezt elhagyod, megvonási tünetek alakulnak ki. -Egy gyógyszerész-
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Akkor fokozatosan fogom abba hagyni mindenképp.
2013. dec. 8. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!