Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért lehet velem? (Szédülés,...

Miért lehet velem? (Szédülés, hányinger. )

Figyelt kérdés
Érdekes életmódot élek, sem kapcsolataim, sem munkám nincs, utóbbi miatt eltolódtak a nappalok. 13:00 körül kelek, hajnali 2-4 óra között fekszem le. Általában semmi problémám nincs, de fél éven belül ma a negyedik alkalommal ébredtem szédelegve, felkelni fel tudok, de azonnal szédülni és izzadni kezdek. Ha pár percnél több ideig ülök vagy állok, hányingerem lesz, ha lenne mit, biztosan hánynék is. Enni nem tudok, még létezni is képtelen vagyok fekvés nélkül. Nyáron volt a legdurvább, két napig ágynak döntött, mikor ki tudtam menni kicsit levegőzni, folyamatosan forgott a világ és öklendeztem még vissza nem feküdtem. Nem iszom alkoholt, nem vagyok másnapos. (Férfi vagyok, terhes sem lehetek. :D)

2013. dec. 7. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézz utána a BPPV-nek. Benignus paroxismalis positionalis vertigo.
2013. dec. 7. 19:12
 2/2 anonim válasza:

Én csak azt tudom ajánlani, h minden nap próbálj meg éjfél előtt lefeküdni. Lehet h az első pár héten csak forgolódni fogsz, de hidd el, h javulni fog. Enni is próbálj meg egy picit öbbet, de ne édességet, sütit, műkaját, meg rendelt vackot, hanem otthon készített húst, köretnek zöldsèget, egyél gyümölcsöt. Igyál sok vizet. Ha jobban vagy, akkor esetleg tornázhatsz, vagy sportolhatsz is. Ez azért lenne jó, mert fejleszti az állóképessèged, tehát nem fogsz olyan könnyen elszédülni, jobb lesz a közérzeted.

Próbáld meg rendbe kapni az életed!:)

2013. dec. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!