Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Paprikaolajos tekercseléstől...

Paprikaolajos tekercseléstől úgy érzem, hogy szétégek. Nem tesz ez kárt bennem?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy éget meg minden, de úgy érzem szabályosan felgyulladtam. Szedjem le, vagy ez normális?
2009. nov. 21. 23:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy kart tesz e benned azt pontosan sajnos nem tudom, de ha ennyire irritalo, akkor szerintem probalkozz massal.En leszednem. Kinokat ne okozz magadnak, ennek nem szabadna inkviziciohoz hasonlitania. Van valami algas pakolas is, inkabb annak nezz utana.
2009. nov. 21. 23:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem néz ki rosszul, csak rohadtul ég. Égetett ez régebben is, mikor próbáltam, de ennyire? A fóliát leszedtem, a kenőccsel már nem tudok mit kezdeni, mert beszívta. Hát szaladgálok és szentségelek..
2009. nov. 21. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Én jártam ilyen kezelésre és égetett mint állat de 10-15 perc után enyhült.

Látszolag nem mondhatnám h volt hatása de lehet h jót tesz a bőrnek a vérkeringésnek ...

2009. nov. 22. 00:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!