Nagyon sok Frontint vettem be, körülbelül 30 darabot. De nem aludhatnék el. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 17:04
11/19 anonim válasza:
Szerintem igyál rá 20 kávét, hadd harcoljanak.
12/19 anonim válasza:
Hívd fel mindenképp az orvosi ügyeletet! Mondd el nekik, mit tettél, s ők megmondják, hogy ez a mennyiség elegendő-e egy tragédiához. Hidd el, jobb lenne, ha atyád nem alva találna! Az álom váratlanul is rád törhet, és akkor vége...
13/19 anonim válasza:
igyál meleg cukros vizet behánysz tőle, de minek vetted be ha utána meg azt akarod hogy kijöjjön??
14/19 A kérdező kommentje:
Azért vettem be, mert azt gondoltam, hogy egyedül leszek reggelig, és akkor van ideje hatni, de félek apám hazaér, nem kéne megtudnia. Mert akkor lehet ő vitet a diliházba. Én nem akarok sehova menni, csak legen vége mindennek. De most ez így para, mert erre nem számítottam. Jó lenne ha most nem derülne ki semmi, és akkor legközelebb okosabban csinálnám. Vagy hasson gyorsan, hogy ne legyen legközelebb.
2013. dec. 1. 17:43
15/19 anonim válasza:
Nem diliházba visznek, hanem gyomormosásra. És ott egy pszichológus beszélget veled, hogy valóban ennyire tragikus az életed? És lehet, hogy egy jó beszélgetés hiányzik neked. De most ne feküdj le! A kávé sem rossz ötlet, de a gyomrodban a gyógyszer lassan, de alattomosan dolgozik, s mikor felismered az első jeleket, már nem is tudsz cselekedni.
17/19 anonim válasza:
Egy mélytorokra összefuthatnánk valamikor.
19/19 A kérdező kommentje:
Bocsi, közben eltűntem.
Áhh, semmi, kiesett egy-másfél nap, de ennyi történt.
2013. dec. 10. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!