Nagyon sok Frontint vettem be, körülbelül 30 darabot. De nem aludhatnék el. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 17:04
1/19 A kérdező kommentje:
ha ez számít, 23/L
2013. dec. 1. 17:04
2/19 anonim válasza:
Miért vetted be és miért nem aludhatsz el??
3/19 anonim válasza:
Igyál rá egy kis vodkát majd elalszol.
4/19 anonim válasza:
Most talán jobb is, ha nem alszol el. Esetleg baj lehet az ébredéssel. Egy doboz gyógyszert egyszerre bevenni nem ajánlatos!
5/19 A kérdező kommentje:
Mert nem akarok tudni semmiről. Nem aludhatok, mert este hazajön apám, és akkor kiderül. Úgy volt, hogy ma éjszakás, de nem.
2013. dec. 1. 17:13
6/19 anonim válasza:
Ennyitől örülj ha nem örökre alszol el! Miért vettél be ilyen sokat?
7/19 anonim válasza:
Egyedül vagy? Ha nem, sürgősen szólj valakinek a környezetedben, mielőtt rosszul leszel. Ha igen, akkor mentő/orvos,mielőtt rosszul lennél. Fogalmam sincs, milyen erős ez a gyógyszer, de 30 db nagyon durván hangzik. Mindenképp hívj fel valakit!!
8/19 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy most még egyedül vagyok, apám hazajön este valamikor, jó lenne ha nem derülne ki. Én akartam így, nem tudom mi lesz, de annyira nem is érdekel. Az lenne a legjobb, ha örökre elaludnék, de ennyi szerintem kevés hozzá.
2013. dec. 1. 17:19
9/19 anonim válasza:
Mi a baj ????? Mellesleg hánytasd meg magad !
10/19 A kérdező kommentje:
Azt próbáltam, de nem tudok hányni. Már gyerekként sem tudtam, egyszerűen bármit dugok a torkomba nem megy.
2013. dec. 1. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!