Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tehetnék, máris száraz a...

Mit tehetnék, máris száraz a kézbőröm?

Figyelt kérdés
Még csak november van, de máris égően száraz, vörös a kézfejemen a bőr. Bármivel kenem nem javul. Sajnos sokat takarítok, és rengetegszer kezet mosok, mivel kutyám van.
2013. nov. 19. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Kend rendszeresen be (kevés) olivaolajjal!!! Csodát müvel a kezeddel!!!!
2013. nov. 19. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekel, ezek nem válltak be eddig.

Helia kézkrém

a nagyon drága neutrogena

különböző körömvirág/kamilla alapú krémek

a zsíros és ragadós nivea

antiallergen szagtalan Sanatopic

Már tanácstalan vagyok én is. Sokat mosok kezet és munkáskesztyűben dolgozom ami szárít, még akkoris ha bekennt kézzel veszem fel.

2013. nov. 19. 22:31
 3/4 gungasam ***** válasza:

A kiszáradástól szerintem az atrix szilikonos kézvédőkrém nagyon jól véd, de hiába minden kence-fice ha minden minden lében kéz. Gumikesztyű kötelező a vizes munkához ,belül vastagon hintőporozva!

A munkáskesztyűt pedig valami olcsó közönséges zsíros krémmel át kell itatni( vagy sima konyhai disznózsírral

Annyira , hogy használat után a kéz zsíros legyen enyhén amit nem lemosni hanem csak letörölni szabad.

2013. dec. 8. 21:01
 4/4 gungasam ***** válasza:
A kutyát pedig nem szabad egész nap tapogatni, vegye észre milyen drága dolog a símogatás....(kesztyűs kézzel kell vele bánni)
2013. dec. 8. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!