Mit tehetnék, máris száraz a kézbőröm?
Figyelt kérdés
Még csak november van, de máris égően száraz, vörös a kézfejemen a bőr. Bármivel kenem nem javul. Sajnos sokat takarítok, és rengetegszer kezet mosok, mivel kutyám van.2013. nov. 19. 22:09
1/4 anonim válasza:
Kend rendszeresen be (kevés) olivaolajjal!!! Csodát müvel a kezeddel!!!!
2/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, ezek nem válltak be eddig.
Helia kézkrém
a nagyon drága neutrogena
különböző körömvirág/kamilla alapú krémek
a zsíros és ragadós nivea
antiallergen szagtalan Sanatopic
Már tanácstalan vagyok én is. Sokat mosok kezet és munkáskesztyűben dolgozom ami szárít, még akkoris ha bekennt kézzel veszem fel.
3/4 gungasam válasza:
A kiszáradástól szerintem az atrix szilikonos kézvédőkrém nagyon jól véd, de hiába minden kence-fice ha minden minden lében kéz. Gumikesztyű kötelező a vizes munkához ,belül vastagon hintőporozva!
A munkáskesztyűt pedig valami olcsó közönséges zsíros krémmel át kell itatni( vagy sima konyhai disznózsírral
Annyira , hogy használat után a kéz zsíros legyen enyhén amit nem lemosni hanem csak letörölni szabad.
4/4 gungasam válasza:
A kutyát pedig nem szabad egész nap tapogatni, vegye észre milyen drága dolog a símogatás....(kesztyűs kézzel kell vele bánni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!