Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hányszor szoktatok nagy...

Hányszor szoktatok nagy dolgot végezni egy nap?

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 12:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
1
2013. nov. 19. 12:28
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha valaki 2szer vagy 3szor megy,akkor is normális állagu?
2013. nov. 19. 12:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Egyszer reggelente.
2013. nov. 19. 12:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap a 3. adag kimászott a kagylóból és elszaladt ...
2013. nov. 19. 12:44
 5/16 Lienah ***** válasza:

Párom naponta 6-7x, de vele valami nagyon nincs rendben (hiába mondom neki hogy orvos!!! elráncigálni meg nem tudom), bármit megeszik, fél perc és "átmegy" rajta és ehhez MÁR 140kg (nemis értem, hogy hogy lehet hízni állandó hasmenés mellett) :O Jah igen, és nálunk kizárva hogy bárhol máshol eszünk mint otthon, máshol ugyanis nem tud elmenni wc-re.....:(

Igazából nemtom ez bármennyire is segítség volt neked, merthát igazából nem derült ki, hogy miért kérdezed...

2013. nov. 19. 12:59
 6/16 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert nekem is voltak meg lehet, hogy lesznek is problémáim, mint a férjednek. En is mentem ennyiszer, de én csináltattam sokféle vizsgálatot, de hála az égnek, eddig nem találtak semmit sem.

Ha régóta van ez a problémája nagyon fontos, hogy orvoshoz menjen. Nekem ki lett zárva, hogy nincs -e vastagbélgyulladás(tükrözéssel) vagy Chron betegségek.

2013. nov. 19. 15:22
 7/16 Lienah ***** válasza:

Kedves kérdező!:

Erről a Chron-betegségről még nem is hallottam, de most jól utána olvastam... Eddig azt hittem hogy liszt- és tejcukor érzékeny a drága (persze nagy ívben tesz rá, hogy foglalkozzon ezekkel...)Azt hiszem ma hazamegyek és "ráijesztek", hátha annak hatására elmegy kivizsgáltatni magát.. Köszönöm, hogy leírtad ezeket.

2013. nov. 19. 15:42
 8/16 A kérdező kommentje:

Ha lisztre lenne érzékeny, valószinü, hogy fogyna. A tejcukor is okozhat igen hasmenést, de ez ellen lehet tenni, ha lactózmentes tejet iszik.

Beszéld rá,hogy menjen orvoshoz, hiszen a saját megnyugvása érdekében is. Ha jól emlékszem azt irtad, hogy ki sem tud menni, hát ez még nagyobb probléma.

2013. nov. 19. 16:00
 9/16 A kérdező kommentje:
bocsi most làtom, hogy WC-re nem tud elmenni máshol.
2013. nov. 19. 16:01
 10/16 Lienah ***** válasza:
Hááát igen, nem egy egyszerű eset, hiába mondtam neki, hogy vegyen laktózmentes tejet, közölte, hogy az s.ar :( Amikor meg én vettem neki, akkor meg otthagyta, én ittam meg végül... Makacs egy pasi, de akkor is ráfogom valahogy venni, hogy húzzon el dokihoz!! (Amúgy az a legnagyobb baj, hogy nem bízik az orvosokban, utoljára talán csak gyerekkorában vizsgálták meg, azóta maximum csak táppénzes papírért jár, meg algopiryn receptért..
2013. nov. 19. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!