Felnőtt kutyát hányszor vigyem ki dolgát végezni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy felnőtt kutyám és most szeretném ha bent lakna. Arra vagyok kiváncsi mégis hányszor kéne felkelnem éjszaka kivinni a kertbe hogy megtanulja? Mert ugye még nem jelez, eddig kint aludt. Sose csináltam még ilyet, a másik kutyám is csak felnőtt korában jött be először és magától szobatiszta volt! :O2010. jún. 3. 22:56
1/4 anonim válasza:
Engedd ki most, és reggelig ki fogja bírni. Alegtöbb kutya magától szobatiszta, mert megszokta, hogy a kertben pisil.
2/4 anonim válasza:
Talán segít... A mostani kutyámat 3 hónaposan vettem magamhoz az utcáról. Az első pár hónapban éjjel is felkeltem hozzá háromóránként, hogy levigyem, és nappal is figyeltem a jeleket. Amint megláttam, hogy a helyet keresi, azonnal kaptam a pórázt, és mentünk.
Sajnos már pontosan nem emlékszem, mennyiidőbe telt neki, mire megtanulta, de azt tudom, hogy féléves korára stabilan szobatiszta lett, baleset nélkül. (Korábban elő-előfordult baleset.)
3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen hogy úgy mondjam ő kissé igénytelen, nem úgy mint a másik. :D Ahol éppen van... xD Meg este szoktak enni. A másik kibírja. De ő még nem tudja hogy ki kell bírni.
2010. jún. 3. 23:02
4/4 anonim válasza:
tán este 2 szer vidd ki és reggel-ig ki kell birnija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!