Milyen tornagyakorlattal vagy sportal lehet szelesebb a csipom? Es hanyszor kell vegezni?
Figyelt kérdés
2008. máj. 17. 15:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmilyennek. A csípőszélesség adottság, a csípőcsontjaidat sehogy sem tudod széjelebb húzni. (Max ha szülsz egy-két gyereket, akkor úgymond "szétmehet" a csípőd, de még úgy sem biztos)
2/5 anonim válasza:
A csípő csontból van, nem lehet szélesíteni. Genetigailag belénk van programozva mekkora legyen, nem lehet rajta változtatni.
3/5 anonim válasza:
Akkor a testépítők szerintetek alapból születnek méteres háttal?? A csontok sejtjei is termelődnek, és ott nőnek a kódolt méretek fölé, ahol jobban dolgozik a tested. Nő az izom, nő a csont, dolgozik a szervezet. Az más kérdés, hogy a csípőt mindenki kisebbnek szeretné tudni, nem pedig szélesíteni. És ahhoz, hogy az ember váza is (de)formálódjon ne csak az izmok, nem keveset kell edzeni..
4/5 anonim válasza:
Jaj, pont a lényeget nem írtam bele: a csípő egy olyan rész amit szerintem nem lehet annyira megdolgoztatni, hogy az jelentős/látványos csontnövekedést okozzon. Egy hát/borda csontozatot sokkal több izom vesz körül, ott szembetűnőbb ha valaki évekig keményen dolgozik.
5/5 anonim válasza:
Szóval a testépítőknek nőlnek a csontjaik?
Hát ez csúcs, ekkora baromság.....
Láttad mostanában a Schwarzeneggert?
Hogy összementek a csontjai. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!