Az lehetséges, hogy egy az orromon lévő hatalmas pattanás erős nyomkodása miatt van orrsövényferdülés?
emlékszem, kb 6-7 éve lehetett, egy elég feltűnő pattanás volt az orromon, és mivel én nagyon utáltam a pattanásokat, addig nyomkodtam ameddig már majdnem megőrültem a fájdalomtól, ez is ilyen volt
csak mert azt olvastam, hogy az orrot érő erőteljes ráhatás miatt kialakulhat
múltkor voltam a dokinál és ő világosított rá az orrsövényferdülésre, azelőtt nem is voltam tudatában, hogy ez probléma..most meg elkezdett idegesíteni
20f
egy pattanás nyomkodásától nem alakul ki, ha boxolsz és nem sikerül kivédened egy orrodra érkező ütést, azt hívják erős behatásnak, attól simán ferdülhet az orrsövény
egyébként így is születhettél csak eddig a dokiknak nem volt közlési szándékuk
de egy nagyobb pattanás, amit úgy nyomtam meg, hogy a bőrömet durván felsértettem..
de az is lehet, hogy úgy van ahogy te mondod, most már végül is teljesen mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!