Bedugult a fülem az úszástól? Lehetséges?
A fül-orr-gégén kimossák és jobb lesz mint új korában.
Az ilyen jellegű problémát általában az okozza, hogy a hallójáratban levő fülzsír megduzzad a víz hatására. Mondhatod, hogy te rendszeresen tisztítod a füled, de az igazság az, hogy "mezei fülpucival" lehetetlen kitisztítani, mert a hallójárat nem egyenes, hanem a közepén van egy "dombocska". A fülpácával nem lehet benyúlni mögé...
És ezen a hallójárat gyulladás is csak ront.
Szia!
Én úszó vagyok.Múlt hét előtti héten pénteken edzés után bedugult a fülem , nem érdekelt , edzés után maradtunk napozni barátnőimmel és elkezdett picikét fájdogálni , de ekkor sem érdekelt.Anyukám hozta a hugomat úszni és elmeséltem neki , hogy mi volt. Bementünk a fül-orr gégészeti sürgősségire , mert idő közben a fülemre sem hallottam semmit. Végül megállapították , hogy külső hallójárat gyulladásom van és 2 hét semmi víz. Na erről ennyit mert szombaton már rendesen úsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!