Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valamiféle támogatást lehetne...

Valamiféle támogatást lehetne kérni a gyógyszereimre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok, eléggé beteges sajnos. Nem vagyok túlsúlyos, elhízott. Rendes életmódot folytatok, normálisan étkezem (sok zöldség, sok hús, és nem túl sok szénhidrát).

Mitralis prolapsus szindrómám, tawara-szárblockom, extrém magas vérnyomásom van, és emellé még egy jó nagy adag allergia is jön. Ezek a betegségek már 13 éves korom óta megvannak.

A gyógyszereim:

EWOFEX 1*180mg - 2129 Ft. (nem szoktam mindig szedni)

Esteban 2*2,5mg - 1505 Ft.

Irbesartan teva 2*150mg - 2*492 Ft.

Tabletta magnesii citrici 1*500mg - 3*139 Ft. (kihagyok pár napot egy héten)

Ez összesen: 5098, ha jól számoltam. Ha nem szedem a gyógyszereket, akkor nem vagyok jól, tehát kénytelen vagyok.

Papíron nem vagyok hátrányos helyzetű, de figyelni kell a kiadásainkra rendesen amúgy.

Hol lehet közgyógykártyát kérni? Ezeket a gyógyszereket folyamatosan szednem kell. Esetleg olyan kártyát, ami 90%-os utazási támogatást ad?

Köszi a segítséget :)

17F

2013. nov. 11. 19:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Abba ezek a betegségek "nem férnek bele".
2013. nov. 14. 22:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Pedig elég gáz, amikor a buszhoz szaladok, és 10 lépés után olyan mellkasi fájdalmam lesz... Na mindegy, azért jól jött volna egy kis kedvezmény.
2013. nov. 15. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!