14 évesen 150 - 155 vérnyomás jó?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 23:06
1/8 anonim válasza:
?
150-155ös vérnyomás nincs:D
150/ valamennyi
Szerintem a 150 sok,a 155 pláne,jó lenne tudni az alsó határt is,ha azt is megírod folytatjuk;)
2/8 anonim válasza:
Még egy felnőttnek is magas lenne. De 14 évesen? Nagyon magas!
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem jó!Nagyon magas.Az enyém se alacsony 140/80 de szerintem valamit rosszul mértél mértek.
Ja egy átlagos ember vérnyomása 120/80!
4/8 anonim válasza:
szia, 14 evesen 110/75 Hhg a normalis.
5/8 anonim válasza:
155-ös systole érték nagyon magas, még felnőtt embernek is!
A fiamnak is 180/110-es volt a vérnyomása 14 évesen, de ő akkor még 117 Kg volt! Aztán lefogyott 80-ra, és rendbejött, azóta 120-130/90.
6/8 anonim válasza:
Ez az érték nagyon magas!!Ebben a korban inkább alacsony szokott lenni a vérnyomás,a lányom is 14 éves,de 100/60 körülit mérünk neki.Én 33 éves vagyok,és nekem 130/80 körüli szokott lenni.Szüleid tudják?Hogyhogy nem voltatok még orvosnál?Egy doki többet tudna erről mondani,felderíteni az okot,és kezelni.Bár ha ez csak egy egyszeri érték volt,nem állandó,akkor lehetett terheléstől,stressztől is.
7/8 Michiyo Morgenstern válasza:
nagyon magas! hány kiló vagy? nekem 90/60, 15 éves vok... tom h alacsony...
8/8 anonim válasza:
beállok én is a sorba :) ez magasnak számít, és kezelést igényel... ha felkeresed a háziorvosod, majd kivizsgál, hogy mi miatt lehet, és tud konkrét tanácsokat adni! de mindenképp menj el orvoshoz, és ne halogasd, mert rosszul járhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!