Allergiásoknak tényleg nem ajánlják a H1N1 elleni oltást?
köszönöm a gyors választ.
Azért kérdeztem mert elvileg kértük volna az oltást suliban,de azt mondta az egyik tanárom,hogy az allergiásoknak nem ajánlják.Többek között a tojást is kihozták nekem...na de a lényeg,hogy így nem kértem az oltást,anyumék meg kiakadtak ezen:(
14/L
Ha súlyos tojásallergiád van, akkor nem kaphatod meg csak ellenőrzött körülmények között. Súlyos alatt azt értik, amikor nem is ehetsz tojást, amúgy meg a dokival érdemes ezt megbeszélni.
Nekem is volt 1/5ös tojásallergiám, most, hogy írod el is felejtettem mondani a dokinak oltás előtt, de még egyben vagyok... :)
csak az a baj,hogy suliba már nem kaphatom meg,mert beadták azoknak akik kérték.Amúgy valahogy nem is bánom,hogy nem lett beadatva.Pozitívan gondolkozok,és bízom benne,hogy nem lesz nagy bajom:)
Mellesleg ma oltották be azokat akik kértek.Két osztálytársam is rosszabbul érezte magát.Az egyiknek fájt,zsibbadt a keze,a másiknak a feje fájt.Egy ismerősömet pedig haza kellet küldeni,olyan rosszul volt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!