Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okozza a rosszullétemet és...

Mi okozza a rosszullétemet és az ájulásomat?

Figyelt kérdés
3 éve történt az egész elkaptam egy vírust azon a héten otthon is voltam emlékszem, reggel felkeltem éppen indultam enni, de éreztem hogy elfogok ájulni, rosszul lettem kivert a víz, gyorsan be akartam menni lefeküdni de már nem értem be, összeestem, neki estem az ajtónak, utána felkeltem de ahogy felálltam megint rám jött a szédülés utána a fás ládának estem neki, lett is egy pár zöld lila foltom.. előtte sosem volt ilyen problémám, azóta rengetegszer előfordult már velem..nyáron a fürdőn is felkeltem összeestem, felkeltem összeestem, egy bácsi segített kivinni, sokszor előfordult suli közben is hogy felkeltem és egyik pillanatról a másikra rosszul leszek és összeesek..enni eszek normálisan is pedig..

2013. nov. 6. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki kell vizsgáltatnod magad.
2013. nov. 6. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Orvoshoz menj mindenképpen. Vannak cukorbeteg rokonaid? Mert az is okozhatja.

Ha kiszáradsz, remegsz, ájulsz, az cukorbetegség lesz, de nem vagyok orvos.

Én frontra vagyok érzékeny, én ilyenkor gyengének érzem magam, bár ugyan össze nem esem, de majdnem. Igyál sok vizet (ne egyszerre 2L-t, hanem szépen elosztva, 24 óra alatt 2-3L-t). Próbáld meg magad nem megerőltetni.

2013. nov. 8. 16:04
 3/3 A kérdező kommentje:
a déd nagyszüleim cukorbetegek, annyira nem erőltetem meg, apu mindig azt mondja hogy azért mert nem eszek annyi".. pedig ez hülyeség, mert ugyanúgy eszek normálisan, ennek semmi köze nem lehet hozzá nem?
2013. nov. 10. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!