Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért várja meg valaki amíg...

Miért várja meg valaki amíg 100-150 kiló lesz? Miért nem kap észbe időben?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy szeret enni, ki nem? De egyszerűbb lenne megállni mikor észreveszi hogy hoppá, 5 kilóval több vagyok, és akkor azt szépen leadni. Fel nem tudom fogni, hogy hogy nőnek ekkorára emberek. Senki ne mondja nekem hogy nem veszi észre, én már 2 kilót is megérzek magamon, meg hogy szorítanak a ruhák. Aki meg 100 kilóra hízlalja magát annak már új méretű ruhák kellenek, szóval elég hihetetlen hogy azt mondják nem vették észre.
2013. nov. 6. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod, hogy ki miért hízik. Sokszor egészségügyi oka van.
2013. nov. 6. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Aki korábban nem kap észbe, az 150 kilósan sem, ők legfeljebb családi vagy orvosi nyomásra tesznek valamit a vágásérettség ellen. Elszomorítóan sokan gondolják azt, hogy az az egészséges ember, aki jó súlyban van; nem véletlenül vezetjük a listát elhízásban, szív- és érrendszeri megbetegedésekben, magas vérnyomásban. Nem tudatosul az emberekben (vagy nem akarják felfogni?), hogy mennyire veszélyes a kövérség.
2013. nov. 6. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudod, a legtöbb munkahely nem az egészséges életmód barátja. Reggel felkelsz, bekapod a gyors és ezáltal káros reggelidet, bemész, lehúzod a 8 órát, estére orrabukni sincs erőd, nemhogy még beiktatni egy edzést. Megfőzöd a másnapi ebédet, persze a legolcsóbb alapanygokból, hiszen a minmálbérből csak arra 'fussa', jó sok szénhidrátból, hogy laktasson. Ha néha-néha szemed elé is kerül egy cikk a helyes táplálkozásról, vagy a mozgás fontosságáról, elhessegeted, mert az úri passzió, meg éppen eleget mozogsz így is. Rád egyébként sem vanatkoznak a szabályok, hisz mindenkivel történhet baj, csak éppen veled nem, mert te te vagy. És ha mindezek dacára el is határozol valami változtatást, azt mindig HOLNAP-ra tervezed, és persze valami mindig közbejön.
2013. nov. 9. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!