Sötét gondolatok. Furcsa dolgok mik ezek? Többi lennt!
Sziasztok!
Régen tök jókedvű emberke voltam.Mostanába van eggy rögeszmém hallgatom a nagyon durva metal zenét és közbe gondolkozom..de nagyon fura dolgokról pl ha az a gyerek megint szórakozik velem akkor meg fogom ölni.és az agresszió annyira erős bennem hogy már éget a vágy hogy megtegyem.Nagyon lelkiismeretes vagyok igaz furán öltözködöm rakás lánc meg minden még kardot is hordok az utcán na de ez már akkoris fura.
erröl azok a rajok jutottak eszembe akik karddal pózolnak napiszaron
bocs :D
Hát de:D
Végülis:Dhogyne sőt azt jobban birom:D
xDDD
viccesebbbbb.:)+.+^.^
Angolos:D
Van eggy fekete csődör:Dkicsit lusta mert eggy ideje már nemmozdultunk ki:D
de majd...xD
Majd ha fémből van a karod:D:)
És látom akkor gyúrok amugymeg nehogy aszthidd hogy kardot forgatni könnyűű:)
Nem:)
A kardom a lelkem fele.És ezáltal még erősebb mint a legtöbb tárgy amit csak használni lehet.
Én eggy kardban nem azt látom hogy ezzel le lehet fejezni embereket hanem hogy ezzel rendet lehet teremteni.
Jaaaaaaaaaaj... Szerintem egy pisztoly csővel a szádban össze pisilnéd magad! Mit szeretnél, hogy valaki mondja hogy sjanos pszichopata vagy? Vagy valami hasonló személyiség zavarod van? Szerezz magadnak partnert meg egy kutyát aztán valamelyiket dugd is meg! Az a baj hogy saját magadat járatod le ha úgy gondolod az elmebetegség kimerül abban hogy feketében jársz... Mondom az opciókat:
1.aberrált fasz vagy.
2.autista vagy.
3.egy hülye kis takonyláda vagy aki nem találja a helyét a világban.
4.Sok pszichotrillert nézel és mivel unalmas az életed ezért ezekből merítve akarsz egy sajátot alkotni...
És 5. Egy kardos cigány vagy.
Haver.. Neked semmi bajod!
Csak nem figyelnek rád eléggé!
De ha ezek után nem akarsz lekardozni meg ilyesmi, meg ihatsz velem egy sört...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!