Sötét gondolatok. Furcsa dolgok mik ezek? Többi lennt!
Sziasztok!
Régen tök jókedvű emberke voltam.Mostanába van eggy rögeszmém hallgatom a nagyon durva metal zenét és közbe gondolkozom..de nagyon fura dolgokról pl ha az a gyerek megint szórakozik velem akkor meg fogom ölni.és az agresszió annyira erős bennem hogy már éget a vágy hogy megtegyem.Nagyon lelkiismeretes vagyok igaz furán öltözködöm rakás lánc meg minden még kardot is hordok az utcán na de ez már akkoris fura.
Ajj nem.
5éve járok kardhasználatot tanulni.
így mostmár van rutinom a kardforgatásban.
Ha a sok *****nál lehet bicska nálam miért nelegyen eggy katana?("hosszúkard"):D
Büszke vagyok arra hogy kilógok a sorból.És ezért vagyok különleges.
Hegylakó, ez jóóó :DD
Kategóriát tévesztettél, ez a mentális egészséghez tartozik...:)
Jóhelyre írtam:)
Am szivesen lennék a hegylakó:)
első vagyok: bocs de első olvasásra elég idiótán hangzott ez a kard dolog (most sem gondolom hogy katanákkal vagy mikkel kellene mászkálnod de ha téged boldoggá tesz hajrá, csak ne vágd le senki fejét vele:-) )
A gondolataid pedig tényleg furák....talán felhagyhatnál a metál zenével ! :-)
a gondolat még nem bűn
próbálj megnyugodni
nemtehetem :D
am nemvagyok csúnya sem:Dxal még kis egora is futotta:D
csajoknál is van szerencsém de most valahogy nemkell:Ssok a baj velük.amugy nagyon kellemes hordani.ritka dolog csak az engedélyem otthon ne haggyam:D8cm nél hosszabb penge tiltott.enyim viszont 75cm es:DxDvércsatorna meg minden ráadásul nagyon penge.:Dnemvagyok gyilkos csak most elég fura korszakomban vagyok elvégre még tök fiatal vagyok:)
csak 17éves.
Lány?:D
Öhmm eltom képzelnixD^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!