Szerintetek normális ha (? ).
17F
Egész életemben a balszerencse kísért. Az elmúlt kilenc évben 12 ember(mindet nagyon szerettem) elsorvadását és halálát néztem végig, köztük apámét is. Az iskolában a tanárok ennek ellenére is velem kezdenek ki mindenért. ez általános iskolában is így volt, és most is így van, gimnáziumban. Mindig oly lekezelőek velem, mintha hülye lennék(többször mért IQ pontszámom 129-140 között mozog). Pedig szerintem nem vagyok az. Csak sajnos az élet már túl sok sebet ejtett rajtam, így mondhatom magam antiszociálisnak. Ezek mellett rengeteg krónikus betegségben szenvedek, ezek közé lehet sorolni a gégeszűkületet és a nem allergiás asztmát és az allergiás asztmát is. Manapság a közérzetem és a (nagyon belső)magabiztosságom bomlani kezd, és a vérkeringésem is satnyul. Gyakran hidegek a végtagjaim, és a hirtelen felállás utáni szédülés, ájulás sem kizárható. Na meg könnyen fáradok.
Ha mindent összevetünk, szerintem a problémák a hatalmas stresszre vezethetők vissza, melynek nagy részét házon kívül szedek össze(na meg a múltamnak is hála nem egy helyről vérzik a lelkem). Az iskolában mindig lekezelnek, szidnak, szívatnak a tanárok, de néhanap a tanárok is. Mert esetleges emberi jelenlétben feszélyezve érzem magam, így a visszaszólás vagy védelem összes bástyáját kilőhetjük.
Szerintetek mennyire vagyok egészséges, és épelméjű? Szerintem magas szintű önismerettel rendelkezem, de annyi stresszt halmoztam eddig, hogy már az életmódváltás se lenne könnyű. Csak az írás(regény), gondolkodás és a festészet képes kikapcsolni.
Nektek mi a véleményetek rólam? Bármilyen szinten, bármivel kapcsolatban. Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a külső szemlélők mit gondolnak.
Elnézést, néhol értelmetlen és hibás a szöveg, nem volt időm átfutni.
Szerintetek ha létezik eszem, milyen módon használhatnám ki? Mert abban biztos vagyok, hogy így, nem vagyok rá képes. Érdekel a Biológia, Földrajz, Csillagászat, Régészet, Orvostudományok, Számítástechnika, Pszichológia.
Esetleg ha elkezdenék tanulni, lehetne belőlem még valami?
szerintem te egy értékes ember vagy. jól megkaptad ezzel az életkezdéssel, föleg a szeretteid elmemését tekintve. :)
szinte biztosra veheted hogy candidiázisod van, aspergert is el tudom képzelni.
reagálj ezekre a feltételezésekre :)
A dolgok után olvastam, és leginkább Asperger-szindróma olvasása közben ismertem magamra. Az első IQ szint mérésem is csak azért volt, mert a tanáraim szerint éretlen, hülye és hiperaktív voltam.
Na meg vannak olyan helyzetek, mikor mozgásomat csak töredezve tudom koordinálni. Főleg akkor, amikor zavartan és feszülten érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!