13 éves vagyok, kb 158-160 cm, és 36-38kg, szerintetek normális?
Figyelt kérdés
vékony vagyok szerintetek? mondjuk hát nyilván. az a legrosszabb az egészben h szinte nadrágot nem találok magamra mert vagy rövid vagy bő. és akkor varrhatom be h szűkebb legyenk ..2013. okt. 19. 21:33
1/7 anonim válasza:
A 36-38 kg nyilván kevésnek tűnik. Kérdés, hogy a ruhavásárláson kívül más gondokat is okoz-e. Egészségi problémákra gondolok.
2/7 anonim válasza:
Eléggé kevés, 10 kg-mal simán lehetnél nehezebb. Erősítő gyakorlatokat kellene végezned, amik főként izomtónusokat növelnek, mert így kicsit "nagyobb darab" lennél. :)
3/7 A kérdező kommentje:
milyen erősítő gyakorlatokra gondolsz?:)
hát még nem jött meg a menstruációm.
2013. okt. 19. 21:43
4/7 anonim válasza:
én ugyanennyi vagyok,csak 15 éves. és kivizsgáltak teljesen,semmi bajom.
5/7 A kérdező kommentje:
gondolom te is rosszul érzed magad emiatt..hogy más agy mint a többi.(?)
2013. okt. 19. 21:53
6/7 anonim válasza:
...hát igen.eléggé.bár most kezdtem a gimit és egy kicsit dob az önbizalmamon h többen mondtak h olyan alakot szeretnének,mint az enyém,meg a srác akibe halálosan belezúgtam azt mondta h jó az alakom.*-* és átkarolt majd megpuszilt.elolvadtam.:$ nadrággal én is mindig bajban vagyok...legtöbbször a 25-ös nadrág is majd leesik rólam.
7/7 anonim válasza:
Én is 158 cm vagyok, 13 éves. én 40 kg nyomok. Sztem semmi fura nincs benne. Teljesen normális ha ennyit nyomsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!