15 éves vagyok.157 cm és 42 kg. ez normális? Mit tehetnék h tudjak hizni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 22:30
1/9 anonim válasza:
Kicsit kevés, de ha rendszeres sportolsz akkor izmosodsz és formálódik a tested.
2/9 A kérdező kommentje:
pl.mit csináljak,fussak ?
2013. júl. 16. 22:55
3/9 lencsefőzelék válasza:
A futás nem olyan jó a térdízületeknek. Biciklizz, ússz, esetleg gyalogolj vagy túrázz túrabottal.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi
2013. júl. 16. 23:20
6/9 anonim válasza:
Én ezt már kicsit soványnak mondanám... Először is meg kéne vizsgálni, hogy nincs-e valamilyen felszívódási zavarod, pl. lisztérzékenység miatt, mert ha igen, akkor emiatt vagy sovány, ez viszont azt is jelenti, hogy a vitaminok sem szívódnak fel rendesen a szervezetedbe, és sok súlyos következménye lehet, egy életre szólóan!!! Ha nincs semmilyen problémád, akkor az izmosodáshoz edzeni kell. Nem futni vagy úszni, biciklizni, mert ez főleg kardio típusú mozgás, ami a fogyáshoz szükséges! Ha izomtömeget akarsz növelni, akkor súlyzós edzéseket, saját testsúllyal végzett gyakorlatokat ajánlok, nézz pár videót interneten, hogy milyen izomra mik a jó gyakorlatok. Lábra pl. lehet lépcsőzni, ami veszettül izmosítja a hátsódat is, és a csajok/pasik mind utánad fognak fordulni az utcán! Hasazásra is millió gyakorlat van, nem csak a hagyományos felülések. Nézz körül, próbálkozz, keresd a neked való edzésformát, mindennap kicsit másfajta gyakorlatokat próbálj, ne mindig monotonon ugyanazt. Így meg is fogod szeretni a sportot, ne csak muszájból eddz! Menj el pl. egy harcművész edzésre, vagy egy konditerembe, ahol elleshetsz pár trükköt, vagy ha lány vagy próbáld ki a jógát, aerobikot, ezek mind mind remekül izmosítanak! Ami a legfontosabb: táplálkozás!!! Mindennap jó minőségű húst kell enned, enélkül nem fog fejlődni az izomzatod, és gondolom hízás alatt nem azt értetted, hogy mindennap megegyél egy kanál zsírt, hogy felszedj pár kilót! Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, szénhidrátbombák helyett (pl. sültkrumpli helyett pároltzöldség köret), de az én véleményem az, hogy ha veszettül megkívánsz egy jó fahéjas-cukros palacsintát éjfélkor, akkor a szervezetednek arra van épp szüksége, hogy szénhidrátot juttass be, az ilyen kéréseket sem szabad megtagadni tőle! Nem véletlenül kívánod a szénhidrátot, az agyadnak szüksége van rá. (Persze nem mindennap ötször!) Remélem, hogy segíthettem, ha ezeket betartod, hidd el hamar izmosodsz, formálódni fog a tested. Ebben a korban még alkalmas rá a szervezeted! Most kell elkezdeni edzeni!
7/9 gráner andrás válasza:
Arra hallgatsz akire akarsz! De a korodnak, és magasságodnak megfelelő a súlyod! Függetlenül attól, hogy fiú vagy vagy lány. Mert ugye az nem igazán derül ki a kérdésből. TENGERPICI
8/9 A kérdező kommentje:
kösznöm a válaszokat,főképpen az utolsó előttinek
utolsónak pedig h lány vagyok.
2013. júl. 23. 12:37
9/9 anonim válasza:
Normális tartományban mozog már szerintem a magasságodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!