Heti 1 széklet az normális? Úgy hallottam, hogy a napi 1 a normális! Mit tehetnék ezügyben?
Heti 1????Az karcsú...
Én ma már kétszer tojtam:D
Itt azt írta egy doki, hogy a heti egyszeri még belefér, de olvasd el a válaszát:
Nem. Heti 3-napi 3 a normális.
Mozogj többet és egyél sok rostosat, igyál többet. Esetleg próbálhatnál vmi emésztést segítő gyógyteát is.
Kinek mi a normális, de heti 1 az nagyon megterheli a beleidet. Immunrendszeredet gyengíted vele, illetve kiteszed magad egy csomó veszélynek.
Gondolom sok húst eszel, kevés zöldséget, keveset iszol.
A folyadék nagyon fontos a jó emésztéshez. Igyál többet, egyél több olyan növényt, amiben rost van: spárga, káposzta, sárgarépa, petrezselyem, borsó, bab, stb.
Igyál sokkal többet, ne szénsavasat.
Igyál néha kávét, jó hashajtó és rágózz többet, hashajtó hatása van.
Napi 1xi szeklet szukseges!
Nekem akkor volt gondom,amikor a taplalkozasomon valtoztattam (zsirmentesebbre,egeszsegesebbre tertem at).
Amiota napi fel doboz natur joghurtot megeszek (400g),azota teljesen rendben vagyok! Persze mellette megiszok napi 4,5-5 L mentes vizet,rengeteg zoldseget-gyumolcsot eszek,es heti 3x intenziven mozgok! A normalis muzliben (nem cukrozott) sok a rost,az is segit (zabpehely van benne,mogyoro,szaritott gyumolcsok,mazsola) !
Fontos a minosegi taplalkozas is,mert ha nem eszel rendesen,akkor az ranyomja a belyeget a "dologra"! Emelett befolyasolo tenyezo lehet meg a dieta,stressz,idegen kornyezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!