Csak engem zavar ez az idő?
Kedvetlen vagyok..fáradt,alig várom a hétköznapokat,hiába a sok doga,de legalább jó a kedvem,jókat nevetünk.
De akkor is,ezt utálom...lelomboz ez az idő...Ráadásul most olyan rossz,mert az őszi kabát már vékony,de a téli meg vastag.Pénteken is reggel hűvös volt,meg fáztam.Felvettem egy hosszú ujjút,arra egy pulcsit meg a kabátot.Olyan melegem volt...hazafelé már a pulcsit betettem a táskába,de így meg lehet megfáztam:/
Már alig várom,hogy tényleg hideg legyen...olyan +3,-7°C.
Csak én vagyok így ezzel..lelomboz ez az idő,de amint hideg lesz,és hó,jég rögtön jobban vagyok...*__*
Más érez még így?
14,5/L
basszuskulcs:D evvel ugyanígy vagyok :):) am sokkal jobban szeretem az őszt meg a telet,persze a nyarat csak a nyári szünet miatt,meg lebarnulok...stb... Az ősz is csak akkor jó amikor hűvös van és nem süt a nap,fúj a szél,hullanak a levelek...a tél pedig akkor ha hó és fagy van,ami manapság elég ritka ugyebár... nem tudom lehet hülyének néznek de én akkor is így vagyok evvel.Nem szeretem ha ősszel és télen süt a nap.Amúgy még az a "halálom" amikor eső után elmegy a borultság és kisüt a nap és ilyen eső szag van wáhh attól ki tudok borulni rendesen :S nahh azt hiszem ennyi ^^
szjóóó 14/L (jan.-ba 15 xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!