Ez tüdőgyulladás? Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
tegnap szerintem megfázott a hátam. épp csak bekapcolatm a fűtést a szobámban és az egyik kivágott ruhámat próbálgattam ami hátul kivágott. kb 10 perc volt az egész és a szobámban sem volt hideg. de utána és azóta is fáj a hátam. ilyen még soha sem volt. mi lehet velem?2013. nov. 1. 11:27
1/3 anonim válasza:
De köhögsz?
Igyál forró teákat
Ha meg nem lesz jobb, menj az orvoshoz
2/3 A kérdező kommentje:
1 hétig köhögtem de az orvos írt fel rá gyógyszert, azóta nem köhögök.
2013. nov. 1. 11:51
3/3 MRC31 válasza:
Meghűlés biztosan. Ha tüdőgyulladásod lenne akkor csak feküdnél, annyi erőd sem lenne mint egy marék szárított lepkének, beszélni nem csak nyöszörögni tudnál és hol hidegrázásod lenne, hol pedig hőemelkedésed. (Tapasztalat). Nyomass be gyógyteákat és c-vitamint, öltözz fel jobban, ha mégsem javul a helyzet akkor spuri dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!