Ez egy erős meghűlés, vagy lehet akár tüdőgyulladás is?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt kint kellett dolgoznom a hideg szélben. Elég megterhelő munka volt, nagyon megizzadtam, és kapkodtam a hideg levegőt. Estére már nagyon legyengültem, rázott a hideg, és rohamszerűen jött rám a köhögés. Tegnap reggelre már be is lázasodtam, azóta nyomom az ágyat. Ma reggel 39 fokos lázam volt, már két lázcsillapítót vettem be, emellett iszom a Neo Citrant. A háziorvosom azt mondta, ha 2-3 nap után nem múlik, akkor kell az antibiotikum. Máskor is volt, hogy nagyon megfáztam, de hogy két napig lázas lettem volna, olyan nem. Mi ez? Torokgyulladás? Erős megfázás? Esetleg tüdőgyulladás?2013. márc. 30. 16:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!