Mi lehet ez? Tüdőgyulladás? (lent)
Figyelt kérdés
2 hete kicsit beteg voltam. Nem voltam vele orvosnál, mert gondoltam egykis nátha meg köhögés, nem kell orvoshoz rohannom. A nátha a hőemelkedés elmúlt, de a köhögés megmaradt. Miközben köhögök szúr a hátam és fáj a mellkasom is. Nincs lázam, én nem gyanakszok tüdőgyuszira, de osztálytársam szerint lehet az. Nem tudok orvoshoz menni, leghamarabb csak 10 nap múlva. Mi lehet ez? Mit tudok tenni?2013. okt. 4. 18:41
1/4 anonim válasza:
Lehet tüdőgyuszi láz nélkül is. (Bár elég ritka.) Nem értem, hogy mi az, hogy nem tudsz orvoshoz menni, ahol most vagy, ott is biztosan van háziorvos. Legtöbb esetben simán fogadnak úgy is, ha nem oda vagy bejelentve. Menj dokihoz.
2/4 anonim válasza:
Egyébként lehet ugyanúgy egy hörghurut is, a tüdőgyuszi mellett, de nagyon esélyesen baktériumos felülfertőződés, és antibiotikumot kéne kapnod.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha nem kapok antibiotikumot mi bajom lesz?
2013. okt. 4. 19:58
4/4 anonim válasza:
Vagy meggyógyulsz magadtól, vagy lemegy a tüdődre, és tüdőgyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!