Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha öngyilkos lenne egy közeli...

Ha öngyilkos lenne egy közeli barátod, rokonod vagy ismerősöd, akkor hargudnál rá, vagy sajnálnád, amiért megtette?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%

Ezaz, támogassuk csak az öngyilkosságot, jó dolog az, talán végre megint lesz valami, amiben első tud lenni Magyarország! Mostanában úgyis naponta van vagy 5 kérdés a témában, ki tudja, lehet, hogy pár éven belül sikk lesz öngyilkosnak lenni... :\

Az öngyilkosság kis túlzással soha, semmilyen esetben nem alternatíva. Nagyon szélsőséges esetekben el bírom képzelni, de az biztos, hogy az öngyilkosok 99,9%-ánál nem ez a helyzet. És akkor még itt is kapják a támogatást, hogy nem az ő hibájuk, ha nem figyel rá oda a cimbijük, legyenek csak öngyilkosak... Besz*rok... :\

2009. nov. 14. 19:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem figyelnek oda egymásra, még azt se veszik észre, amikor valaki már annyira padlón van, hogy a halált látja kiútnak, aztán az illető amikor öngyilkos lesz, akkor a reakciójuk a pampogás meg a fölényes okoskodás. Mit mondjak, csodálatos.
2009. nov. 14. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:

háát nekem csak érvagdosós ismerőseim vannak:)xD

Amugy én miután megölte magát még alaposan megis verném kiverném a fogait és a kezét a se******dugnám aztán lehetne csak eltemetni.

ha volt ekkora barom.

2009. nov. 15. 22:08
 14/16 anonim válasza:
Nem haragudnék és nem sajnálnám, tiszteletben tartanám a döntését.
2009. nov. 16. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Az nem lehet,hogy a tudtom nélkül a legjobb barátom annyira elkeseredjen,hogy ilyet tegyen.Azért a legjobb barátom,hogy segítsek neki akármi problémája van és ha úgy érzem,hogy mellette a helyem,akkor ha kell,éjjel-nappal mellette vagyok.Jó,persze sok olyan eset van,hogy semmi előjele nincsen egy ilyen döntésnek,de úgy gondolom,hogy ha igazán odafigyelünk arra az emberre,akit a legjobb barátunknak mondunk,akkor nem történhet ilyen.De egyébként igen,haragudnék,ha ilyet tenne,hiszen hatalmas fájdalmat és űrt hagyna azoknak a lelkében,akik szeretik.Haragudnék magamra is,amiért nem tudtam neki segíteni és egyben sajnálnám is azokért a dolgokért,amik miatt úgy döntött,hogy csak a halál a megoldás...Belegondolni is borzasztó,hogy elvesztem a legjobb barátnőmet.

Egyszer már elvesztettem egy barátnőmet,de őt egy autó gázolta el és azóta is nagyon sokszor eszembe jut.

2010. jan. 1. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:

"Az nem lehet,hogy a tudtom nélkül a legjobb barátom annyira elkeseredjen,hogy ilyet tegyen."

Eddig mindenki, akinek közeli rokona vagy barátja öngyilkos lett, pontosan ugyanezt gondolta.

2010. jan. 1. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!