Ha öngyilkos lenne egy közeli barátod, rokonod vagy ismerősöd, akkor hargudnál rá, vagy sajnálnád, amiért megtette?
Ezaz, támogassuk csak az öngyilkosságot, jó dolog az, talán végre megint lesz valami, amiben első tud lenni Magyarország! Mostanában úgyis naponta van vagy 5 kérdés a témában, ki tudja, lehet, hogy pár éven belül sikk lesz öngyilkosnak lenni... :\
Az öngyilkosság kis túlzással soha, semmilyen esetben nem alternatíva. Nagyon szélsőséges esetekben el bírom képzelni, de az biztos, hogy az öngyilkosok 99,9%-ánál nem ez a helyzet. És akkor még itt is kapják a támogatást, hogy nem az ő hibájuk, ha nem figyel rá oda a cimbijük, legyenek csak öngyilkosak... Besz*rok... :\
háát nekem csak érvagdosós ismerőseim vannak:)xD
Amugy én miután megölte magát még alaposan megis verném kiverném a fogait és a kezét a se******dugnám aztán lehetne csak eltemetni.
ha volt ekkora barom.
Az nem lehet,hogy a tudtom nélkül a legjobb barátom annyira elkeseredjen,hogy ilyet tegyen.Azért a legjobb barátom,hogy segítsek neki akármi problémája van és ha úgy érzem,hogy mellette a helyem,akkor ha kell,éjjel-nappal mellette vagyok.Jó,persze sok olyan eset van,hogy semmi előjele nincsen egy ilyen döntésnek,de úgy gondolom,hogy ha igazán odafigyelünk arra az emberre,akit a legjobb barátunknak mondunk,akkor nem történhet ilyen.De egyébként igen,haragudnék,ha ilyet tenne,hiszen hatalmas fájdalmat és űrt hagyna azoknak a lelkében,akik szeretik.Haragudnék magamra is,amiért nem tudtam neki segíteni és egyben sajnálnám is azokért a dolgokért,amik miatt úgy döntött,hogy csak a halál a megoldás...Belegondolni is borzasztó,hogy elvesztem a legjobb barátnőmet.
Egyszer már elvesztettem egy barátnőmet,de őt egy autó gázolta el és azóta is nagyon sokszor eszembe jut.
"Az nem lehet,hogy a tudtom nélkül a legjobb barátom annyira elkeseredjen,hogy ilyet tegyen."
Eddig mindenki, akinek közeli rokona vagy barátja öngyilkos lett, pontosan ugyanezt gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!