Mitől lehetett ez? Nagyon megijedtem!
Figyelt kérdés
Reggel, mikor felébredtem, egyszerűen nem bírtam lábra állni. Keltem ki az ágyból, és elestem. A jobb lábam teljesen érzéketlen volt, nem zsibbadt, nem fájt, nem szúrt, nemgörcsölt, nem volt hideg, egyszerűen mintha ott sem lenne. Nem bírtam ráállni és megtartani magamat. Kiabáltam anyukámnak, aki segített felállni, megtartott és segítséggel mentem 2-szer oda-vissza a lakásban, és akkor kezdtem újra érezni...Kb. 15 percig tartott, de nagyon ijesztó volt.
Mitől lehetett?
27 éves, tudtommal egészséges lány vagyok.
2013. okt. 26. 20:32
1/2 anonim válasza:
Ezek szerint sajnos mégsem vagy már egészséges. Az lenne a legjobb ha orvoshoz mennél.
2/2 anonim válasza:
Velem is volt egyszer ilyen. Akkor enis nagyon megijedtem, de aztan csak nem mentem orvoshoz meg semmi. Azota se volt ilyen szoval en csak arra gondoltam, hogy "elaludtam" a labam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!