Mi lehetett ez? Nagyon megijedtem! (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
Ma egész nap itthon vagyok és tanulok, szinte semmit nem mozogtam. Törökülésben ültem már kb 11 óta, lábamon a laptoppal, most fel akartam állni de a jobb lábam teljesen el volt gyengülve, összerogytam egy pillanatra. Aztán sikerült felállnom, de már mindig olyan fura érzés van a lábaimban.. Ez mitől lehet? Csak a törökülés miatt? Vagy valami komolyabb?
Tegnap hosztesz munkán voltam, ahol 10-től 17-ig magassarkúban kellett állni úgyhogy a derekam is mindjárt leszakad..
Szerintetek csak emiatt van? Kicsit hipochonder vagyok úgyhogy egyből a legrosszabra gondoltam..
2013. márc. 14. 16:13
1/5 anonim válasza:
Ha törökülésben ültél 11 óta és nem mozgattad meg óránként a lábaidat, akkor ne csodálkozz, hogy nem bírsz lábra állni, nem ártana most legalább fél órát mozognod.
2/5 anonim válasza:
Egyszerűen elzsibbadt, ne parázz.
3/5 anonim válasza:
Trombózisod is lehet, ha nagyon sokáig nem mozdultál meg. De valószínűbb, hogy csak elzsibbadt.
4/5 anonim válasza:
na, mondj ilyet a hipochondernek, hogy trombózis ... anyám borogass! ... semmi bajod, a vérkeringés, az izmok szokatlan helyzete, a mozdulatlanság okozta
5/5 anonim válasza:
A trombózis azért nem egy napi üléstől alakul ki,és álltalában hajlam is társul a kialakulásához.Ez biztosan nem az!!Elfáradt a lábad,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!