Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez? Nagyon megijed...

Mi lehetett ez? Nagyon megijedtem! (bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Ma egész nap itthon vagyok és tanulok, szinte semmit nem mozogtam. Törökülésben ültem már kb 11 óta, lábamon a laptoppal, most fel akartam állni de a jobb lábam teljesen el volt gyengülve, összerogytam egy pillanatra. Aztán sikerült felállnom, de már mindig olyan fura érzés van a lábaimban.. Ez mitől lehet? Csak a törökülés miatt? Vagy valami komolyabb?

Tegnap hosztesz munkán voltam, ahol 10-től 17-ig magassarkúban kellett állni úgyhogy a derekam is mindjárt leszakad..

Szerintetek csak emiatt van? Kicsit hipochonder vagyok úgyhogy egyből a legrosszabra gondoltam..

2013. márc. 14. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha törökülésben ültél 11 óta és nem mozgattad meg óránként a lábaidat, akkor ne csodálkozz, hogy nem bírsz lábra állni, nem ártana most legalább fél órát mozognod.
2013. márc. 14. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen elzsibbadt, ne parázz.
2013. márc. 14. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Trombózisod is lehet, ha nagyon sokáig nem mozdultál meg. De valószínűbb, hogy csak elzsibbadt.
2013. márc. 14. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
na, mondj ilyet a hipochondernek, hogy trombózis ... anyám borogass! ... semmi bajod, a vérkeringés, az izmok szokatlan helyzete, a mozdulatlanság okozta
2013. márc. 14. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
A trombózis azért nem egy napi üléstől alakul ki,és álltalában hajlam is társul a kialakulásához.Ez biztosan nem az!!Elfáradt a lábad,ennyi.
2013. márc. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!