Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Megijedtem! Mi lehetett ez? A...

Megijedtem! Mi lehetett ez? A szemem!

Figyelt kérdés

Föciórán egyszer csak ránéztem valakire, és nem láttam pl. az orrát, a fél szemét,vagy a száját, de nem láttam homályosan.Ez olyan fél óra múlva el is múlt.Aki tudja miről van szó, vagy már megtörtént vele, kérem segitsen!

Mit kell tenni Nagy a baj?Lehet hogy az agyammal van valami?

2013. jan. 11. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el szemészetre! A szemünk fontos, ne kísérletezz!
2013. jan. 11. 20:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen! Elmegyek! De nagyon várom a tapasztalatokat! Megint igy látok :(
2013. jan. 11. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:

nyugi, nem az agyaddal van baj. A fényviszonyok miatt, a fénytörés a szemedben megváltozott, ezért láttál ilyen furcsán. Tudom nagyon ijesztő tud lenni, nekem életemben először egy plázában jött ki, rémisztő volt, hogy nem láttam annak az arcát, aki szembe jött:S

utána még volt párszor, de olyankor lecsuktam a szememet egy sötét helyen és hamar rendbe jött. Évek óta nem volt szerencsére ilyen "élményem".

2013. jan. 11. 20:27
 4/8 anonim válasza:
Lehetséges, hogy migrén aurád volt. Nekem is volt már, kb fél óra után el is múlt, nem követte fejfájás sem, csak hasonló tüneteim voltak mint neked. Olvass utána a neten. Ha gyakran jelentkezik, fordulj orvoshoz, mert veszélyes is lehet.
2013. jan. 12. 21:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, olvasok...
2013. jan. 13. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
mennyit aludtál? almos voltán, nem fókuszáltál és sz@rul jöttek ki a fényviszonyok.
2013. jan. 14. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:
olyan 7-8 órát.Jó alvó vagyok.
2013. jan. 15. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Migréned van . Anno kamaszkoromban nekem is volt . Látászavarral kezdődik , iszonyú fejfájás , fényérzékenység hányás . A fejfájás napokig megmaradhat :S . Jobbulást !
2013. jan. 26. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!