Mitöl eresedik ki a kéz?
Figyelt kérdés
nagyon szertném ha eres lenne akzem mindnekinek eres aaz osztályba és sztem tök frankón nézz ki nemtudjátok mivel lehet ráesgiteni??:D2009. nov. 13. 14:33
1/17 anonim válasza:
Asszem attól kieresedik, ha lógatod:D
2/17 anonim válasza:
Ha neked nem eres akkor Gyúrjál vazzeg! Attól aztán nőni fog az ér idővel, nekem is volt de valamikor kilátszott valamikor nem most már mióta gyúrok húúú:D
3/17 anonim válasza:
Nem tudom de ritka undorító. Persze ha a haveroknak akarsz tetszeni és nem a csajoknak akkor az más...
4/17 anonim válasza:
nekem spec attól, ha megerőltetem
5/17 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat gyúrok ezerrel:D:D de mért undoritó?:S te biztos csaj voltál :D:D
2009. nov. 13. 22:46
6/17 anonim válasza:
q*rvára nem undorító, azért kidolgozott izmos karon az ér sokkal másképpen néz ki mint egy 40éves löttyedt emberen akinek azért áll ki az ere mert cigizik meg alkoholozik ezerrel, a csajoknak is bejön főleg ha a bicepsz eres:D valamiféle kisugárzást ad:D
7/17 A kérdező kommentje:
Sztem is:D
2009. nov. 14. 19:22
8/17 anonim válasza:
Nahh en topicomxD
Nekm írtó jól néz ki az alkarom és a karom is a kézfejem meg szintén ha nagyon melegem van vagy ideges vagyok vagy csak lógatom a karom akkor nagyon durva lessz
17/F
9/17 anonim válasza:
Jah nagyon bivalyul néz ki én is ha melegem van kijön nagyon, de most hogy edzek 4hete alapból is látszik :D szálkásabb alkatúak előnyben vannak az erességeknél:D
10/17 anonim válasza:
Igen, csaj vagyok, ezért írtam hogy undorító. Ez csak pasiknak tetszik inkább. Vagy ez a célod? Végül is te tudod... de akkor is csúnya :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!