Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok mindig nagyon...

Miért vagyok mindig nagyon rosszul, ha náthás vagyok? 16/L

Figyelt kérdés
Fáj a fejem, rossz a közérzetem, gyenge vagyok. Sajnos épphogy kigyógyulok azonnal visszafázom. Így kb. 3 hete folyamatosan rosszul vagyok! Már 1,5 hetet hiányoztam, de folyamatosan beteg vagyok! Délután nem tudok tanulni, mert rosszul vagyok, a suliban mert fáj a fejem, fujom az orrom. Rubophent is szoktam bevenni délelőtt, de nem lesz jobb. Nagyon levagyok maradva a tanulással, az állandó rosszulléttől a viselkedésem sem a régi! Centrumot szedek, mit tehetek még?
2013. okt. 21. 15:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Anyuéknak már nem is merem mondani, mert azt mondják h nem öltözök fel rendesen, pedig már szeptemberben kabátba jártam. Voltam vérvételen is és jók lettek az eredményeim, csak azt mondták igyak sokat. Azt a két db Rubophent is azért veszem be, mert már nem bírom tovább annyira rosszul vagyok! Lehet csak rontottam vele az állapotomon?
2013. okt. 21. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyenge az immunrendszered. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget és amennyit csak lehet, legyél friss levegőn.
2013. okt. 21. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Keress fel egy másik orvost! 16 évesen egyedül is elmehetsz amelyikhez szeretnél, szabad háziorvos választás van.

Gyógynövényekkel, hagymával (fokhagyma reszelve mézzel és tejjel vagy vöröshagyma pici sóval, pl.: vajas vagy zsíros kenyérrel) próbálkoztál már? Én kamillát szoktam és a borsmentát teának megcsinálni és azt mézzel vedelem, amennyit csak bírok annyit iszom belőlük. Immunerősítő mind a kettő és nem is drága.

Szoktam olyat is, hogy fogok egy régebbi vöröshagymát és félbevágom és azt felteszem a szekrény tetejére. Levegőből összeszedi a baktériumokat! Sokat szellőztetek mellette. És párologtatót szoktam a szobába tenni, nézz utána a Google-ban, hogy melyik illat amelyik jobban anti-bakterizálja a levegőt. Ez se drága. Én ezeket szoktam, mert nem szeretem és sajnos nincs is pénzem gyümölcsre, vitaminokat meg nem szedek...

Ezek mellet sokat fekszem és kamillás meleg fürdőt veszem, jól beöltözöm esténként és utána ki se kelek reggelig az ágyból. Jó izzasztón az is sokat segít.

25/N

2013. okt. 21. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Cickafarkteát igyál legalább három nagy bögrével a nap folyamán. Kamilla teát is legalább ugyanennyit. C vitamintablettát törj össze mozsárban és minden teába, vízbe tegyél egy késhegynyit. Bléta glükánt szedhetsz az immunrendszered erősítésére. A Rubophen altat és rossz közérzetet csinál. Ha birod az aszpirint, akkor nappal inkább azt vegyél be.
2013. okt. 21. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!