Miért vagyok mindig nagyon rosszul, ha náthás vagyok? 16/L
Keress fel egy másik orvost! 16 évesen egyedül is elmehetsz amelyikhez szeretnél, szabad háziorvos választás van.
Gyógynövényekkel, hagymával (fokhagyma reszelve mézzel és tejjel vagy vöröshagyma pici sóval, pl.: vajas vagy zsíros kenyérrel) próbálkoztál már? Én kamillát szoktam és a borsmentát teának megcsinálni és azt mézzel vedelem, amennyit csak bírok annyit iszom belőlük. Immunerősítő mind a kettő és nem is drága.
Szoktam olyat is, hogy fogok egy régebbi vöröshagymát és félbevágom és azt felteszem a szekrény tetejére. Levegőből összeszedi a baktériumokat! Sokat szellőztetek mellette. És párologtatót szoktam a szobába tenni, nézz utána a Google-ban, hogy melyik illat amelyik jobban anti-bakterizálja a levegőt. Ez se drága. Én ezeket szoktam, mert nem szeretem és sajnos nincs is pénzem gyümölcsre, vitaminokat meg nem szedek...
Ezek mellet sokat fekszem és kamillás meleg fürdőt veszem, jól beöltözöm esténként és utána ki se kelek reggelig az ágyból. Jó izzasztón az is sokat segít.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!