Miert lettem ilyen rosszul?
Figyelt kérdés
Apa megkert, hogy fessek le egy par lecet. Hat mondom miert ne?! Ugysincs mas dolgom. A napon csinaltam es kb. 20 perc mulva szedulni kezdtem, megfajdult a fejem es neha ugy ereztem, hogy elajulok. Mivel sulyos panikbeteg vagyok (ami azt jelenti, hogy nincs olyan nap, hogy ne legyek rosszul) ezert erre fogtam es folytattam. Vegig rosszul voltam. Gondoltam arra is, hogy a nap...de hat mar annyira nem meleg. Es mikor jottem be ugy ereztem, hogy mindjart hanyok. Ez mitol lehet? Gondolom ilyen idobe nem lehet napszurast kapni...vagy igen? 16L2013. okt. 20. 15:03
2/2 anonim válasza:
Első vagyok. Akár napszúrást is kaphattál, mert ilyenkor is van még ereje a napnak, még ha nem is olyan erős mint nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!