Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehetnek ezek a tünetek?...

Mitől lehetnek ezek a tünetek? Menjek "dili"dokihoz?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta tart ez de nem sűrűn fordult elő csak nagyon dolgozatoknál a stressznek tudható be.

Hányinger, haskorgás, szédülés.

Viszont nyár óta sajnos egyre sűrűbb lett most két hete mindennap úgy indulok el itthonról, hogy rosszul vagyok szintén hányinger szorongás pedig nincs rá különös okom. Nem élek stresszes életet. Rettegek elindulni itthonról már. Most is bevettem már a gyógyszerem, mert hamarosan megyek dolgozni. Amint beérek a munkahelyemre elmúlik minden. Mitől lehet ez? Volt valaki így?

Nem vagyok terhes!

2013. okt. 16. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
munkaicisz undoritisznak hangzik, súlyos gyógyíthatatlan és fertõzõ, csak szabadsággal kikapcsolódással, aktív hobbival kezelhetõ...
2013. okt. 16. 11:44
 2/5 A kérdező kommentje:
mókás..
2013. okt. 16. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
amúgy nem mókának szántam, nekem is gyomorgörcsöm volt minden áldott reggel ameddig alkalmazottként dolgoztam éveken át...
2013. okt. 16. 14:48
 4/5 anonim válasza:
nem attól félsz, hogy útközben rosszul leszel?
2013. okt. 30. 13:50
 5/5 anonim válasza:
nem tudom hogy mit szedsz, de a pszichológus abban segít, hogy másként kezeljed ezeket az indulásokat, a nagyobb stresszhelyzeteket. egy másik sperspektívát ad a dolgok megoldására:) nem rossz dolog egyáltalán:)
2013. okt. 30. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!