Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől vagyok rosszul napok...

Mitől vagyok rosszul napok óta? Elolvasnátok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Pár napja a munkahelyemen éreztem, hogy elkezd fájni a torkom, rázott a hideg, majd izzadtam. Éjszakás voltam, tudtam pihenni pár órát, majd reggelre úgy ébredtem, hogy száraz a szám, hánytam picit, és gyenge voltam, majdnem elájultam. Aztán jobban lettem. Elmentem orvoshoz, torokgyulladás. Tegnap semmi bajom nem volt, nem szédültem, nem hánytam. Bár enni szinte semmit nem ettem, ásványvizet ittam, és két zsömlét ettem egész nap. Ma reggel szintén, gyermekemet vittem iskolába, és már a lépcsőházban éreztem, hogy nem fogom kibírni az utat a suliig, összeesek. De erőt vettem magamon, a rosszullét és hányinger közepette, és eljutottunk a célig, onnan még a boltig is sikerült megtennem az utat. Hazaértem után sem lett jobb a helyzet, fáj a fejem, rossz a közérzetem, nem bírok enni, pedig ilyenkor akár már két reggelin is túl vagyok. Terhes nem vagyok, ez már biztos. Kb. egy héttel ezelőtt voltam vér és vizeletvizsgálaton, ahol nem volt semmi kóros eltérés. Tény, hogy nemrégiben, egy ismerősömnél magas vércukrot diagnosztizáltak, hányás, rosszullét, étvágytalanság volt a tünete. Azóta sokat gondolok rá, és félek, nehogy én is így járjak. Már előre rettegek, hogy újból mennem kell dolgozni, és ismét rosszul leszek. Enni nem bírok, a torkom sem az igazi. Mi lehet a gond?
2013. okt. 10. 10:39
 1/1 A kérdező kommentje:
köszönöm a privit. ne haragudj, nem tudok ott válaszolni, valamiért nem küldi el az üzenetet. ezért inkább itt teszem meg. érdekes módon, te vagy a második, aki ezt mondja, hogy talán "odabent" nem stimmel valami. Tény, hogy van bizonyos dolog, ami mondhatni évek óta velem van, nap mint nap, minden percben. Soha, egyetlen egy nap sem múlik el, hogy ne gondolnék erre a bizonyos problémára. Tudom, nem normális, de sajnos ilyen vagyok. Egészségügyi problámáról van szó, nem más eredetűről. Nem akarlak fárasztani ezzel, de ha szeretnéd, ( talán nekem is könnyeb lenne ) leírhatom.
2013. okt. 10. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!