Miert kelek mindig rosszul?
Figyelt kérdés
Sose ebredek fel ugy, hogy "na most tele vagyok energiaval" kezdjuk az almos fejjel...MINDEN ebredes utan par oraig meg almos fejem van. Sokszor suliba elso oran megkerdezik, hogy "nem aludtal?" mert latjak rajtam, hogy almos vagyok. A masik, hogy mindig faj reggel a fejem vagy szedulok vagy bambulok vagy gyenge vagyok esetleg egyutt az osszes. Es ez minden ebredes utan...akkor is, ha 6 orat alszok akkor is ha 8at, de akkor is ha 12ot. Miert van ez? Mit tudok tenni ellene? Neha mar rosszul vagyok a faradtsagtol. 16L2013. szept. 29. 12:17
1/1 anonim válasza:
Én is ugyan így voltam 19 éves koromig, aztán rájöttem, hogy ez a helyhez kapcsolódik ahol alszol. Azaz ahol van az ágyad, azon a helyen nincsa energia, vagy olyan energia van ami neked rossz..... nem tudom pontosan hogy nevezzem.
Javasolni annyit tudok, menny el máshova aludni... és ne várj csodát az első éjszaka... legalább 3 nap kell hogy érezd a változás, és azt mond reggel hogy jééé van bennem energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!