Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok ennyire rosszul...

Miért vagyok ennyire rosszul amikor a délutáni alvásból föl kelek?

Figyelt kérdés
Délután szoktam aludni, mivel mindig korán kell kelnem és álmos vagyok. 1-2 órát szoktam aludni de, mikor föl kelek akkor még álmosabb vagyok mint voltam, nincs erőm és fáj a fejem is, szédülök egy picit. De ez csak akkor van amikor délutáni alvásból fölkelek. Amikor az esti alvásból fölkelek másnap reggel soha nem vagyok ennyire rosszul.
2012. márc. 29. 18:51
 1/4 Amazone válasza:
Lehet elég sok oka a dolognak. A délutáni alvás előtt eszel-e, iszol-e eleget? A vérnyomásoddal nincs-e gond?
2012. márc. 30. 13:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem eszek és nem is iszok (csak ha éhes vagy szomjas vagyok). A vérnyomásomat azt igazából nem tudom mert nem szoktam mérni, utoljára egy hónapja kórházban mérték (akkor egyszer volt alacsony).
2012. márc. 30. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is mindig kómás vagyok, ha délután alszom, ezért inkább nem is szoktam, csak ha tényleg nagyon muszáj. De amúgy sok barátom mondta már, hogy ők is szédelegve ébrednek, ha délután alszanak.
2012. márc. 30. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, tiszta hiszti vagyok ébredés után, nem lehet hozzám szólni, fázok, nyűgös vagyok, nincs kedvem semmihez. Én arra gondoltam, hogy az lehet a gond velem, hogy nem tudok felületesen alukálni, szundikálni, hanem ha elalszok, akkor mélyen alszok, és ha felébredek ebből az állapotból, akkor a testem nem bírja összeszedni magát, lassan indul újra.
2012. márc. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!