Miért vagyok ennyire rosszul amikor a délutáni alvásból föl kelek?
Figyelt kérdés
Délután szoktam aludni, mivel mindig korán kell kelnem és álmos vagyok. 1-2 órát szoktam aludni de, mikor föl kelek akkor még álmosabb vagyok mint voltam, nincs erőm és fáj a fejem is, szédülök egy picit. De ez csak akkor van amikor délutáni alvásból fölkelek. Amikor az esti alvásból fölkelek másnap reggel soha nem vagyok ennyire rosszul.2012. márc. 29. 18:51
1/4 Amazone válasza:
Lehet elég sok oka a dolognak. A délutáni alvás előtt eszel-e, iszol-e eleget? A vérnyomásoddal nincs-e gond?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem eszek és nem is iszok (csak ha éhes vagy szomjas vagyok). A vérnyomásomat azt igazából nem tudom mert nem szoktam mérni, utoljára egy hónapja kórházban mérték (akkor egyszer volt alacsony).
2012. márc. 30. 15:08
3/4 anonim válasza:
Én is mindig kómás vagyok, ha délután alszom, ezért inkább nem is szoktam, csak ha tényleg nagyon muszáj. De amúgy sok barátom mondta már, hogy ők is szédelegve ébrednek, ha délután alszanak.
4/4 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, tiszta hiszti vagyok ébredés után, nem lehet hozzám szólni, fázok, nyűgös vagyok, nincs kedvem semmihez. Én arra gondoltam, hogy az lehet a gond velem, hogy nem tudok felületesen alukálni, szundikálni, hanem ha elalszok, akkor mélyen alszok, és ha felébredek ebből az állapotból, akkor a testem nem bírja összeszedni magát, lassan indul újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!