22 hónapos kisfiamnak 35-40 perc kell, hogy maghoz térjen délutáni alvásból. Nálatok hogy van ez?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 11:54
1/4 anonim válasza:
Az én nagyobbik fiam 23 hónapos, neki is van 15-20 perc, mire magához tér. Addig igényli a szeretgetést, ölelést. Ekkor bújik is. Ha ezt kihagyom, akkor hisztis egész délután meg este. Így ez már napi rutin lett nálunk. Amúgy nem egy bújós baba, de ilyenkor legalább kihasználhatom, hogy egy kicsit megszeretgessem..:)
2/4 anonim válasza:
Nekem ez nem hangzik normális dolognak. Max 10 perc ami elfogadható. Kérdezd orvos szakvéleményét, vagy a védőnőt.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is sokszor van ilyen, van hogy az ölemben még kicsit elszenderedik. De én is ilyenkor simogatom az ölemben, míg észhez nem tér:) 2 éves
4/4 anonim válasza:
Nálunk épp az ellenkezője.
Semmi jele az ébredésnek, egyszer csak négykézlábra áll, nyög egyet és lecurikkol az ágyról. Lent pedig magyarázva elindul szaladni.
Nekem ez tűnik nem természetesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!