Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ugye nem valami komoly?

Ugye nem valami komoly?

Figyelt kérdés
Ma belepisiltem a kádba. (Tudom, gusztustalan) és rendes sárga volt de mintha lett volna egy pirosas rész, nem tudom a hajam belelógott, de nagyon megijedtem, csak 14 vagyok!! Mégegyszer kérlek ne csesztessetek hogy ilyen meg olyan gusztustalan de gyakran szoktam pisilni de kádba még sosem! Segítsetek, nyugtassatok meg hogy nekem nem lehet!!
2013. okt. 8. 20:58
 1/4 anonim válasza:
Mi nem lehet neked? És miért lógott bele a hajad?
2013. okt. 8. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Természetesen a nemed nem számít, nehogy leírd!

Persze a vér a vizeletben senkinél se jó jel, de lányoknál azért azon a tájon előfordulhat vérzés, csak esetleg rosszul láttad honnan jött.

2013. okt. 8. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen nemű vagy? Ha lány és nem a hüvelyedből jött a pirosas dolog, akkor jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert a pisidben van vér, ami húgyúti fertőzésre utal.
2013. okt. 9. 06:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Fújj én utoljára 5 évesen pisiltem a kádba akkor még jó poén volt.De szerintem nem csak a hajad ,hanem a lábad és a kezed és a tested is belelógott nem ? És mennyire volt pirosas? vagy volt benne alvadék is ?
2013. okt. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!