Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sok alvás probléma, mindig...

Sok alvás probléma, mindig aludnék?

Figyelt kérdés

az elmúlt pár hónapban érzem azt, hogy mindig aludnék.. akár napi 8-10 órát is ha tehetném.. igaz kicsit szerintem el is lustultam, mert kevesebbet dolgozok pörgök megyek mint régebben, beteg is vagyok - voltam, női problémáim - hormonprobléáim is vannak, szóval lehet ez is...

de sokat vagyok álmos, semmi kedvem semmihez. eddig elég volt a napi 5-6 óra alvás, világéletemben ilyen voltam. 29 éves vagyok, és kb 3 hónapja érzem ezt. nem tudok úgy koncentrálni semmire sem, tanulok nyelvet is de nagyon nehezen megy hogy egyáltalán rávegyem magam hogy leüljek és tanuljuk ha sikerül akkor pedig nagyon nehezen tanulok. de mindennel így vagyok. viszont egyre többet eszek és hízok. lehet hogy ez valamilyen betegsége? esetleg a női bajaimnak a mellékhatása? vagy csak lustaság amiért másképp élek és kevesebb dolog van az életemben? vagy csak az idő? de azt nem hiszem sosem voltam ilyen.. vagy öregszem? nem tudom de idegesít.. hogyan változzak? mit tegyek? milyen módszerrel próbálkozzak hogy újra a régi pörgős, mindenhez kedvű nem lusta nem sokat alvós nő legyek?

köszönöm előre is!

2013. okt. 7. 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy túlteljesítetted magad.
2013. okt. 7. 08:24
 2/3 anonim válasza:
Fuss napi 15-20 percet, valamint igyál több vizet és figyelj oda a helyes táplálkozásra is!
2013. okt. 7. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:

A leírt tüneteid nagyban összefügghetnek a hormonszinteddel.

Menj hormonvizsgálatra!

Próbálj utána járni. Addig is azt ajánlom, hogy csinálj egy tisztítókúrát. Étkezz egészségesen.

Rengeteg gyógytea, nyers zöltség, gyümölcs, semmi kenyér tészta. Csak sovány húsok, és zöldség, esetleg barnarizs.

Béres cseppet is próbáld ki, az is segíthet!

Biztos vagyok benne, hogy ha ezekbe egy kis energiát fektetsz, helyre áll minden.

2013. okt. 7. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!