Kismutyesz_ kérdése:
Okozhat szív leállást az iskola okozta stressz? 16/f
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 00:13
11/18 anonim válasza:
Egyenlőre biztosan nem, lesz testi betegséged a stressz miatt,de lelki minden bizonnyal.aAi ha sokáig tart(ez a sok éveket jelent)testi panaszokkal és betegségekkel is jelentkezik. El kéne gondolkodnod azon,h másik iskolába menj,mielőtt jönnének a pszichés problémák.
12/18 A kérdező kommentje:
Kéz remegés már van pár éve. Egy gyerekes vita miatt az osztálytársaim ellenem fordultak, pedig nem is én voltam a hibás. Szüleim nem fogják fel, hogy el szeretnék menni.
2013. okt. 4. 13:59
13/18 anonim válasza:
Sajnálom! Nagyon rossz lehet neked. Elmondtad,h mit csináltak veled a WC-ben?
14/18 A kérdező kommentje:
Wc-ről egy szót sem írtam... Egyébként már kerültem nem egyszer depressziós állapotba.
2013. okt. 4. 17:28
15/18 anonim válasza:
Bocs, tényleg. De ami történt elmondtad a szüleidnek, vagy csak a dirinek?
16/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek elmondtam.
2013. okt. 4. 22:29
17/18 anonim válasza:
Mondd el nekik nyíltan,őszintén,h mit érzel,biztosan ők sem szívesen járnának egy olyan munkahelyre,ahova minden nap undorral,gyomorideggel mennének be és lehetőségük lenne váltani. Nem tudom ugyan,h milyen iskolába jársz,de biztosan van más ilyen is.
18/18 A kérdező kommentje:
Vendéglátóipar... elküldhetem neked e-mailben, hogy hogy is történik ez a nyílt beszélgetés ha akarod.
2013. okt. 4. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!